понеділок, 14 грудня 2015 р.

Святий Миколай іде до нас!



В рамках Фабрики Святого Миколая Центр Громадських Молодіжних Організацій Волині “Наша справа”, Центр Європейської Інформації у місті Луцьку за фінансової підтримки Відділу у справах сім’ї та молоді Луцької міської ради реалізовує акцію «Євро-клуб дарує дітям свято в День Святого Миколая». 
16 грудня 2015р. о15.00 у приміщенні Волинської обласної наукової бібліотеки ім. Олени Пчілки відбудеться святкування Дня Святого Миколая для дітей з багатодітних та малозабезпечених сімей.
Нажаль, ми можемо спостерігати за швидкою деградацією свідомості у молоді під шкідливим впливом популяризації сучасної західної культури та матеріальної концепції досягання успіху. Поступово народні традиції та духовні моральні цінності втрачають свою вагу у житті людей, що негативно відображається на вихованні та розвитку нового покоління. Дана акція проводиться з метою збереження української духовної культури, та захисту прав малозабезпечених сімей, шляхом залучення дітей до творчості та співпраці зі старшими школярами з Євро-клубів луцьких шкіл.
Програма заходу буде складатися з привітання дітей зі святом координаторами місцевих Євро-клубів, презентації у формі слайд-шоу «Як День Святого Миколая Святкують у Європі», пізнавальної лекції від Отця Андрія (християнська православна церква) про життя Святого Миколая та історію виникнення свята. Також планується проведення майстер-класу по виготовленню привітальних листівок і на завершення – «солодкий стіл» для усіх діток. Крім того Фабрика Святого Миколая дарує дітям солодкі подарунки!
Партнерами проекту є «Фабрика Святого Миколая» СГО «Молодіжна платформа» - координатор програми Володимир Буг-Гусаїм, ТОВ "Торговий дім "Луцьккондитер" - директор Олександр Ляцевич, Луцький Центр ведичної культури, та Волинська обласна наукова бібліотека ім. Олени Пчілки.

За детальнішою інформацією звертайтеся в оргкомітет проекту:
Центр Європейської Інформації, що знаходиться в приміщенні Обласної наукової бібліотеки ім. О. Пчілки (2-ий поверх).
Контактна особа – Ліна Басюк, тел. 75-79-53, моб. 066-646-50-88, linabasyuk@gmail.com

Немає коментарів:

Дописати коментар