пʼятницю, 4 грудня 2015 р.

«Європейське місто – чисте місто»



Центр Громадських Молодіжних Організацій Волині “Наша справа”, Центр Європейської Інформації у місті Луцьку за фінансової підтримки Відділу у справах сімї та молоді Луцької міської ради реалізовує ініціативу «Європейське місто – чисте місто» у трьох районах міста Луцька протягом грудня 2015 – січня 2016рр.
9 грудня о 15:00 В приміщенні Волинської обласної наукової бібліотеки імені Олени Пчілки стартує перший етап - тренінг за участю Шкільних європейських клубів по проведенню інформаційно-просвітницької кампанії щодо покращення екологічного стану забруднених районів міста Луцька.
З приходом холодної пори року, наші місцеві парки поступово перетворюються на жахливі та непривабливі для перебування зони сміттєзвалищ. Насамперед, це відбувається через низьку свідомість самих жителів, та відсутність активної пропаганди захисту довкілля на місцевому рівні.
На тренінгу Євроклуби ЗОШ № 5, НВК № 9, Гімназії №4 ім.Модеста Левицького, ЛНВК № 7, НВК № 11 розроблять контент та дизайн роздаткових флаєрів, які закликатимуть берегти природу та чистоту. Учасники заходу опрацюють на карті міста проблемні території паркових зон а також підготуються до наступних етапів проекту: рознесення флаєрів по поштовим скринькам та розміщення інформації на дошці оголошень під’їздів будинків в таких районах: вул.8-го березня та вул.Коперніка (р-н дитячої залізниці, вздовж річки Сапалаївка), вул.Карбишева (паркова зона біля ЗОШ №11), вул. Дубнівська (територія поряд з ЛНВК №7).
За детальнішою інформацією звертайтеся в оргкомітет проекту:
Центр Європейської Інформації, що знаходиться в приміщенні Обласної наукової бібліотеки ім. О. Пчілки (2-ий поверх).
Контактна особа – Ліна Басюк, тел. 75-79-53, моб. 066-646-50-88, linabasyuk@gmail.com

Немає коментарів:

Дописати коментар