четвер, 15 квітня 2021 р.

«Євроклуби творять дива»

23 листопада 2020 р. пройшов другий майстер-клас «Мій домашній улюбленець» в рамках проекту „Осінній вернісаж”. Традиційно організаторами цього дійства стали Центр Громадських Молодіжних Організацій Волині “Наша справа” та Центр Європейської Інформації у місті Луцьку. Цього разу діти Євроклубу 9-тої ЗОШ мали нагоду трохи ввімкнути свою фантазію і творти. Звичайно дітки принесли фотографії своїх домашніх улюбленців.
Вчитель-координатор Євроклубу Ярема Оксана розповіла дітям про поводження з домашніми тваринами в країнах Західної Європи. Зокрема свійські та домашні тварини мають паспорт і на вухах тварин розміщений чіп з номером. Найменша кількість бездомних собак є у Бельгії та Німеччині. Якщо ви хочете мати домашнього улюбленця, то вам необхідно звернутись у притулок і придбати його. В країнах Західної Європи навіть перевіряють фінансову спроможність утримувати домашнього улюбленця. З 2002 р у Німеччині введено закон про кримінальну відповідальність за жорстоке поводження з тваринами. У Польщі не борються проти бездомних кішок, тому що вони виловлюють щурів.
Щасливі діти отримали велике задоволення від того, що вони створили картинки зі своїми улюбленцями. Дякуємо Департаменту сімї молоді та спорту Луцької Міської Ради за можливість втілити майстер-класи. Проект «Осінній вернісаж» продовжується. До нових зустрічей у 26-тій НВК та 3-тій ЗОШ.

Немає коментарів:

Дописати коментар